ODPADOVÉ FÓRUM - POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI/ APROCHEM |
Komplexné spracovanie kávového odpadu na produkty s vyššou pridanou hodnotou Ing. Valentína Kafková, Združenie Energy 21, Leopoldov, Slovensko; Ing. Ján Janošovský, PhD., Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko |
103 |
Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů MSc. eng. Piotr Jachimowicz, Ing. Petra Wojnarová, Ph.D., Ing. Jiří Rusín, Ph.D., VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut Environmentálních Technologií, Ostrava |
109 |
Plánování sběru a svozu komunálních odpadů Ing. Vlastimír Nevrlý, Ph.D., doc. Ing. Radovan Šomplák, Ph.D., Vysoké učení technické v Brně |
110 |
Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 Ing. Miroslava Filip Edelmannová, PhD., Hana Kmentová, Zdeněk Baďura, Radek Zbořil, Lucie Obalová, Štěpán Kment, Kamila Kočí, VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií, Ostrava |
111 |
Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva Ing. Peter Šufliarský, doc. Ing. Zdeněk Volek, Ph.D., Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky a Výzkumný ústav živočišné výroby v. v. i., Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce; doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D., Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra chovu hospodářských zvířat |
222 |
Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků Doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D. Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra chovu hospodářských zvířat; Ing. Peter Šufliarský, doc. Ing. Zdeněk Volek, Ph.D. Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky a Výzkumný ústav živočišné výroby v. v. i., Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce; Ing. Vladimír Plachý, Ph.D., Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
223 |
Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum Ing. Viktorie-Alexandra Pacasová, Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií; Ing. Matěj Poulíček, prof. Ing. Josef Štětina, Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství, Ústav automobilního a dopravního inženýrství; prof. Ing. Stanislav Obruča, Ph.D., Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií |
226 |
Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva Prof. Ing. Judita Lidiková, PhD., Ing. Natália Čeryová, PhD., prof. Ing. Janette Musilová, PhD., Ing. Pavol Trebichalský, PhD., Ing. Peter Czako, PhD., prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD., Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Ústav potravinárstva, Slovensko |
237 |
Energeticky nenáročná solidifikace digestátu pro jeho možné komerční využití Ing. Tomáš Weidlich, Ph.D., Ústav environmentálního a chemického inženýrství, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice |
238 |
|