APROCHEM |
Autor (příjmení, jméno) | Organizace | Název příspěvku | Číslo příspěvku |
Študent Jiří | CEMC, z.s. | Společenské a geopolitické prostředí rizikového managementu | 001 |
Barbušín Miroslav | ČBÚ v Praze | Navrhované změny zákona č. 206/2015 Sb. z pohledu orgánů státní báňské správy | 007 |
Rožnovský Jaroslav | Český hydrometeorologický ústav | Vlny veder a jejich dopady | 011 |
Hendrych Adam | HZS, Středočeský kraj | Cvičení OXIRAN 2024 – Připravenost složek IZS a provozovatele objektu zařazeného do skupiny B na závažnou havárii | 006 |
GYŐRÖG Štefan | KÚ Jihočeského kraje | BLEVE - fenomén minulosti? | 008 |
Šitavancová Klára | Metal Arsenal s.r.o. | Skladové hospodářství - prevence před úniky | 005 |
Patrman David | MV-GŘ HZS ČR | Zákon o kritické infrastruktuře: východiska a aktuální stav | 004 |
Machátová Zuzana | MŽP | Implementace legislativních změn v rámci zákona o prevenci závažných havárií | 002 |
Nakládal Petr | Nakládal, s.r.o. | Dekontaminace horninového prostředí a podzemních vod | 010 |
Haláček Jakub | Unicorn Research Centee, z.ú. | Diskuse, využití AI v rizikovém managementu | 012 |
Vitík Michal | Univerzita Pardubice | Moderní pohled na havárii v Záluží 1974 | 009 |
Pražáková Martina | VÚBP, v. v. i. | Aktuální informace o činnosti Odborného pracoviště pro prevenci závažných havárií Výzkumného ústavu bezpečnosti práce, v. v. i. | 003 |
ODPADOVÉ FÓRUM / POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI |
Autor (příjmení, jméno) | Organizace | Název příspěvku | Číslo příspěvku |
Pavlík Jan | ASIO TECH, spol. s r.o. | Výsledky pilotního testování zahušťovače kalů v mlékárenském průmyslu | 101 |
Maršálek Blahoslav | Botanický ústav AV ČR, v.v.i. | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Odehnalová Klára | Botanický ústav AV ČR, v.v.i. | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Zezulka Štěpán | Botanický ústav AV ČR, v.v.i. | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Maršálek Blahoslav | Botanický ústav AV ČR, v.v.i. | Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství | 225 |
Janošovský Ján | Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko | Komplexné spracovanie kávového odpadu na produkty s vyššou pridanou hodnotou | 103 |
Janošovský Ján | Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko | Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov | 209 |
Krasňan Vladimír | Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko | Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov | 209 |
Bede Denis | CYRKL Zdrojová platforma | Cirkulární ekonomika v potravinářství: příklady dobré praxe a směřování legislativy | 108 |
Šufliarský Peter | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva | 222 |
Volek Zdeněk | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva | 222 |
Zita Lukáš | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva | 222 |
Plachý Vladimír | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků | 223 |
Šufliarský Peter | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků | 223 |
Volek Zdeněk | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků | 223 |
Zita Lukáš | Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů | Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků | 223 |
Černý Ondřej | Energy financial group a.s. & comp. | Rekonstrukce a rozšíření odpadové bioplynové stanice EFG Vyškov BPS | 236 |
Procházková Anna | Enviral, a.s., Leopoldov, Slovensko | Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov | 209 |
Kotoun Karel | Green0meter, s.r.o. | Pokročilá metodologie výpočtu CO2 pro potravinářské produkty: Výzvy a řešení v českém kontextu | 224 |
Bárta Jan | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická | Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek | 205 |
Bedrníček Jan | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická | Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek | 205 |
Lorenc František | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická | Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek | 205 |
Smetana Pavel | Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická | Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek | 205 |
Kotlářová Lenka | LYCKEBY AMYLEX, a.s. | Využití bílkovin hlízové šťávy | 233 |
Slavíková Eva | LYCKEBY AMYLEX, a.s. | Využití bílkovin hlízové šťávy | 233 |
Struk Michal | Masarykova univerzita v Brně, Ekonomicko-správní fakulta | Vzdělávání obyvatel měst a obcí v problematice oběhového hospodářství | 107 |
Čech Jan | Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Pijáková Barbora | Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Prokeš Lubomír | Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Sťahel Pavel | Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Čech Jan | Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta | Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství | 225 |
Gloser Vít | Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta | Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství | 225 |
Prokeš Lubomír | Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta | Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství | 225 |
Sťahel Pavel | Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta | Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství | 225 |
Baláková Irena | Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta | Segmentace spotřebitelů ve vztahu k třídění potravinového odpadu: motivace a bariéry pro zapojení do systému sběru | 208 |
Prokeš Martin | Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta | Paradox luxusu a udržitelnosti ćeských klasických śumivých vín | 230 |
Pecka Milan | M-ex Production a WineGAS | Rekuperace kvasného CO2 v potravinýřství. | 216 |
Flodr Jan | Mikrobiologický ústav FNUSA, Brno | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Růžička Filip | Mikrobiologický ústav FNUSA, Brno | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Mráz Vladimír | Mráz Agro CZ, s.r.o. | Cirkulární ekonomika vedlejších produktů rostlinného původu | 215 |
Pivoňka Jan | Potravinářská komora ČR | Potravinový odpad z pohledu potravinářského průmyslu | 231 |
Konečný Jan | První Jílovská, a.s., Divize Exar | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Tobiáš Jakub | RADKA, spol. s r.o., Pardubice | Výsledky pilotního testování zahušťovače kalů v mlékárenském průmyslu | 101 |
Vašíčková Jana | Reploid Group, a.s. | Udržitelný protein budoucnosti | 221 |
Czako Peter | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Čeryová Natália | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Lidiková Judita | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Musilová Janette | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Trebichalský Pavol | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Vollmannová Alena | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko | Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva | 237 |
Barboráková Zuzana | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre | Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín | 204 |
Ivanišová Eva | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre | Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín | 204 |
Mašková Zuzana | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre | Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín | 204 |
Solgajová Miriam | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre | Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín | 204 |
Harangozo Ľuboš | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko | Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva | 203 |
Ivanišová Eva | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko | Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva | 203 |
Tóth Tomáš | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko | Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva | 203 |
Trebichalský Pavol | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko | Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva | 203 |
Kafková Valentína | Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovensko | Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov | 209 |
Kohajdová Zlatica | Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovensko | Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov | 209 |
Pjatkan Radek | Svaz chemického průmyslu ČR | Chemická recyklace jako další řešení využití plastových odpadů | 227 |
Kolář Martin | Tereos TTD, a.s. | Cesta cukrovarnictví k udržitelnosti: Příležitosti a výzvy při výrobě cukru v souladu s ESG principy | 220 |
Maťátková Olga | UCT Prague | Unlocking the Potential of Wine Industry By-products: Polyphenol-Rich Waste Materials for Pharmaceutical and Food Applications | 104 |
Ottová Michaela | UCT Prague | Unlocking the Potential of Wine Industry By-products: Polyphenol-Rich Waste Materials for Pharmaceutical and Food Applications | 104 |
Kajánková Katarína | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí | Neplýtvat nestačí: Gastroodpady s potenciálem materiálového a energetického využití | 228 |
Burdová Hana | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kajánková Katarína | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kříženecká Sylvie | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Trögl Josef | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kadlečková Ivana | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kaule Pavel | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Martinovský Ladislav | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Škvorová Magda | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Thi Thu Huong Nguyen | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Vrtoch Ľuboš | Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Humplík Jan | Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Koprna Radoslav | Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Sedlářová Michaela | Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Hájek Martin | Univerzita Pardubice | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Weidlich Tomáš | Univerzita Pardubice | Energeticky nenáročná solidifikace digestátu pro jeho možné komerční využití | 238 |
Rudolf Ondřej | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Odpady ze zpracování vína a kávy jako zdroj olejů | 207 |
Bystricky-Berezvai Orsolya | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application | 213 |
Gál Robert | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application | 213 |
Mokrejš Pavel | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application | 213 |
Pavlačková Jana | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application | 213 |
Gál Robert | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny | 218 |
Mokrejš Pavel | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny | 218 |
Novotná Tereza | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny | 218 |
Pavlačková Jana | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická | Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny | 218 |
Mendel Jan | Ústav Biologie obratlovců AV ČR | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Perničková Kateřina | Ústav experimentální botaniky AV ČR, Laboratoř růstových regulátorů & Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Rousková Milena | Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. | Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství | 217 |
Šabata Stanislav | Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. | Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství | 217 |
Šolcová Olga | Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. | Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství | 217 |
Beránek Michal | Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský | Možnosti využití zbytků z potravinářské výroby a potravin nevhodných k lidské spotřebě ke krmení hospodářských zvířat | 201 |
Houček Jaroslav | Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský | Možnosti využití vedlejších produktů a odpadů z potravinářské výroby a zemědělství při výrobě hnojiv | 202 |
Rosenbergová Radka | Veolia Holding ČR, a.s. | Synergie při zpracování potravinářských odpadů na čistírnách odpadních vod | 210 |
Palíková Miroslava | Veterinární univerzita Brno | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Papežíková Ivana | Veterinární univerzita Brno | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Rusín Jiří | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů | 109 |
Wojnarová Petra | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů | 109 |
Baďura Zdeněk | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Filip Edelmannová Miroslava | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Kment Štěpán | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Kmentová Hana | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Kočí Kamila | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Obalová Lucie | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Zbořil Radek | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 | 111 |
Jachimowicz Piotr | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci | 214 |
Rusín Jiří | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci | 214 |
Wojnarová Petra | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií | Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci | 214 |
Jachimowicz Piotr | VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut Environmentálních technologií, Ostrava | Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů | 109 |
Kofroňová Jana | Vysoká škola chemicko-technologická T v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kinčl Tomáš | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | Udržitelnost při výrobě piva | 211 |
Ševčík Rudolf | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | Snížení množství potravinového odpadu při produkci a zpracování masa | 235 |
Vurm Radek | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Obruča Stanislav | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická | Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum | 226 |
Pacasová Viktorie-Alexandra | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická | Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum | 226 |
Poulíček Matěj | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum | 226 |
Štětina Josef | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum | 226 |
Pluskal Jaroslav | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Indikátory odpadového hospodářství | 105 |
Šomplák Radovan | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Indikátory odpadového hospodářství | 105 |
Rudolf Pavel | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů | 106 |
Nevrlý Vlastimír | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Plánování sběru a svozu komunálních odpadů | 110 |
Šomplák Radovan | Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství | Plánování sběru a svozu komunálních odpadů | 110 |
Brányik Tomáš | Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s. | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Fous Karel | Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s. & Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav biotechnologie | Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet | 102 |
Kořínek Robert | Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v. v. i. | Potravinové odpady – produkce, měření, vykazování | 219 |
Vološinová Dagmar | Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v. v. i. | Potravinové odpady – produkce, měření, vykazování | 219 |
Hořeňovský Radek | Wasten, z.s. | Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití | 229 |
Kafková Valentína | Združenie Energy 21, Leopoldov, Slovensko | Komplexné spracovanie kávového odpadu na produkty s vyššou pridanou hodnotou | 103 |