REJSTŘÍKY

APROCHEM

Autor
(příjmení, jméno)
OrganizaceNázev příspěvkuČíslo příspěvku
Študent Jiří CEMC, z.s. Společenské a geopolitické prostředí rizikového managementu 001
Barbušín Miroslav ČBÚ v Praze Navrhované změny zákona č. 206/2015 Sb. z pohledu orgánů státní báňské správy 007
Rožnovský Jaroslav Český hydrometeorologický ústav Vlny veder a jejich dopady 011
Hendrych Adam HZS, Středočeský kraj Cvičení OXIRAN 2024 – Připravenost složek IZS a provozovatele objektu zařazeného do skupiny B na závažnou havárii 006
GYŐRÖG Štefan KÚ Jihočeského kraje BLEVE - fenomén minulosti? 008
Šitavancová Klára Metal Arsenal s.r.o. Skladové hospodářství - prevence před úniky 005
Patrman David MV-GŘ HZS ČR Zákon o kritické infrastruktuře: východiska a aktuální stav 004
Machátová Zuzana MŽP Implementace legislativních změn v rámci zákona o prevenci závažných havárií 002
Nakládal Petr Nakládal, s.r.o. Dekontaminace horninového prostředí a podzemních vod 010
Haláček Jakub Unicorn Research Centee, z.ú. Diskuse, využití AI v rizikovém managementu 012
Vitík Michal Univerzita Pardubice Moderní pohled na havárii v Záluží 1974 009
Pražáková Martina VÚBP, v. v. i. Aktuální informace o činnosti Odborného pracoviště pro prevenci závažných havárií Výzkumného ústavu bezpečnosti práce, v. v. i. 003

ODPADOVÉ FÓRUM / POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI

Autor
(příjmení, jméno)
OrganizaceNázev příspěvkuČíslo příspěvku
Pavlík Jan ASIO TECH, spol. s r.o. Výsledky pilotního testování zahušťovače kalů v mlékárenském průmyslu 101
Maršálek Blahoslav Botanický ústav AV ČR, v.v.i. CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Odehnalová Klára Botanický ústav AV ČR, v.v.i. CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Zezulka Štěpán Botanický ústav AV ČR, v.v.i. CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Maršálek Blahoslav Botanický ústav AV ČR, v.v.i. Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství 225
Janošovský Ján Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko Komplexné spracovanie kávového odpadu na produkty s vyššou pridanou hodnotou 103
Janošovský Ján Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov 209
Krasňan Vladimír Centrum výskumu a vývoja, s.r.o., Leopoldov, Slovensko Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov 209
Bede Denis CYRKL Zdrojová platforma Cirkulární ekonomika v potravinářství: příklady dobré praxe a směřování legislativy 108
Šufliarský Peter Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva 222
Volek Zdeněk Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva 222
Zita Lukáš Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Králíci v srdci cirkulární ekonomiky: Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty jako klíčový zdroj krmiva 222
Plachý Vladimír Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků 223
Šufliarský Peter Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků 223
Volek Zdeněk Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků 223
Zita Lukáš Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Vedlejší produkty agro-potravinářského sektoru využitelné v krmivech faremně chovaných králíků 223
Černý Ondřej Energy financial group a.s. & comp. Rekonstrukce a rozšíření odpadové bioplynové stanice EFG Vyškov BPS 236
Procházková Anna Enviral, a.s., Leopoldov, Slovensko Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov 209
Kotoun Karel Green0meter, s.r.o. Pokročilá metodologie výpočtu CO2 pro potravinářské produkty: Výzvy a řešení v českém kontextu 224
Bárta Jan Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek 205
Bedrníček Jan Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek 205
Lorenc František Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek 205
Smetana Pavel Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická Zemědělsko-potravinářské vedlejší produkty: zdroj živin a biologicky aktivních látek 205
Kotlářová Lenka LYCKEBY AMYLEX, a.s. Využití  bílkovin hlízové šťávy 233
Slavíková Eva LYCKEBY AMYLEX, a.s. Využití  bílkovin hlízové šťávy 233
Struk Michal Masarykova univerzita v Brně, Ekonomicko-správní fakulta Vzdělávání obyvatel měst a obcí v problematice oběhového hospodářství 107
Čech Jan Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Pijáková Barbora Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Prokeš Lubomír Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Sťahel Pavel Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Čech Jan Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství 225
Gloser Vít Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství 225
Prokeš Lubomír Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství 225
Sťahel Pavel Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta Využití plazmatem aktivované vody v moderním zemědělství 225
Baláková Irena Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta Segmentace spotřebitelů ve vztahu k třídění potravinového odpadu: motivace a bariéry pro zapojení do systému sběru 208
Prokeš Martin Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta Paradox luxusu a udržitelnosti ćeských klasických śumivých vín 230
Pecka Milan M-ex Production a WineGAS Rekuperace kvasného CO2 v potravinýřství. 216
Flodr Jan Mikrobiologický ústav FNUSA, Brno CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Růžička Filip Mikrobiologický ústav FNUSA, Brno CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Mráz Vladimír Mráz Agro CZ, s.r.o. Cirkulární ekonomika vedlejších produktů rostlinného původu 215
Pivoňka Jan Potravinářská komora ČR Potravinový odpad z pohledu potravinářského průmyslu 231
Konečný Jan První Jílovská, a.s., Divize Exar Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Tobiáš Jakub RADKA, spol. s r.o., Pardubice Výsledky pilotního testování zahušťovače kalů v mlékárenském průmyslu 101
Vašíčková Jana Reploid Group, a.s. Udržitelný protein budoucnosti 221
Czako Peter Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Čeryová Natália Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Lidiková Judita Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Musilová Janette Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Trebichalský Pavol Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Vollmannová Alena Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko Vplyv hroznových výliskov na minerálne zloženie trvanlivého pečiva 237
Barboráková Zuzana Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín 204
Ivanišová Eva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín 204
Mašková Zuzana Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín 204
Solgajová Miriam Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre Vedľajšie produkty potravinárskeho priemyslu – perspektívne suroviny pre výrobu funkčných potravín 204
Harangozo Ľuboš Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva 203
Ivanišová Eva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva 203
Tóth Tomáš Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva 203
Trebichalský Pavol Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovensko a Potravinový inkubátor SPU v Nitre, Slovensko Hroznové výlisky ako funkčná prísada pri výrobe trvanlivého pečiva 203
Kafková Valentína Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovensko Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov 209
Kohajdová Zlatica Slovenská technická univerzita v Bratislave, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovensko Posúdenie potenciálu repkového proteínu produkovaného z repkových šrotov ako doplnku do cereálnych výrobkov a produktov s vyšším obsahom proteínov 209
Pjatkan Radek Svaz chemického průmyslu ČR Chemická recyklace jako další řešení využití plastových odpadů 227
Kolář Martin Tereos TTD, a.s. Cesta cukrovarnictví k udržitelnosti: Příležitosti a výzvy při výrobě cukru v souladu s ESG principy 220
Maťátková Olga UCT Prague Unlocking the Potential of Wine Industry By-products: Polyphenol-Rich Waste Materials for Pharmaceutical and Food Applications 104
Ottová Michaela UCT Prague Unlocking the Potential of Wine Industry By-products: Polyphenol-Rich Waste Materials for Pharmaceutical and Food Applications 104
Kajánková Katarína Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí Neplýtvat nestačí: Gastroodpady s potenciálem materiálového a energetického využití 228
Burdová Hana Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kajánková Katarína Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kříženecká Sylvie Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Trögl Josef Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kadlečková Ivana Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kaule Pavel Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Martinovský Ladislav Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Škvorová Magda Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Thi Thu Huong Nguyen Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Vrtoch Ľuboš Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Humplík Jan Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Koprna Radoslav Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Sedlářová Michaela Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Hájek Martin Univerzita Pardubice Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Weidlich Tomáš Univerzita Pardubice Energeticky nenáročná solidifikace digestátu pro jeho možné komerční využití 238
Rudolf Ondřej Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Odpady ze zpracování vína a kávy jako zdroj olejů 207
Bystricky-Berezvai Orsolya Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application 213
Gál Robert Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application 213
Mokrejš Pavel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application 213
Pavlačková Jana Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Valorization of Chicken Deboner Residues: Gelatin Extraction and Application 213
Gál Robert Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny 218
Mokrejš Pavel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny 218
Novotná Tereza Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny 218
Pavlačková Jana Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Potenciál nevyužitých vedlejších živočišných produktů tukové povahy ze zvěřiny 218
Mendel Jan Ústav Biologie obratlovců AV ČR CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Perničková Kateřina Ústav experimentální botaniky AV ČR, Laboratoř růstových regulátorů & Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Rousková Milena Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství 217
Šabata Stanislav Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství 217
Šolcová Olga Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. Využití živočišných odpadů pro udržitelné zemědělství 217
Beránek Michal Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Možnosti využití zbytků z potravinářské výroby a potravin nevhodných k lidské spotřebě ke krmení hospodářských zvířat 201
Houček Jaroslav Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Možnosti využití vedlejších produktů a odpadů z potravinářské výroby a zemědělství při výrobě hnojiv 202
Rosenbergová Radka Veolia Holding ČR, a.s. Synergie při zpracování potravinářských odpadů na čistírnách odpadních vod 210
Palíková Miroslava Veterinární univerzita Brno CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Papežíková Ivana Veterinární univerzita Brno CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Rusín Jiří VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů 109
Wojnarová Petra VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů 109
Baďura Zdeněk VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Filip Edelmannová Miroslava VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Kment Štěpán VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Kmentová Hana VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Kočí Kamila VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Obalová Lucie VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Zbořil Radek VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Řízená selektivita fotokatalytické redukce CO2 pomocí strukturního dopování TiO2 111
Jachimowicz Piotr VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci 214
Rusín Jiří VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci 214
Wojnarová Petra VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut environmentálních technologií Jaké vedlejší potravinářské a zemědělské produkty a odpady jsou a nejsou vhodné k bioplynové digesci 214
Jachimowicz Piotr VŠB-TU Ostrava, CEET, Institut Environmentálních technologií, Ostrava Algae as a substrate for biogas production: A review of key findings from literature on process optimization. Řasy jako substrát pro výrobu bioplynů: Přehled klíčových zjištění z literatury o optimalizaci procesů 109
Kofroňová Jana Vysoká škola chemicko-technologická T v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kinčl Tomáš Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Udržitelnost při výrobě piva 211
Ševčík Rudolf Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Snížení množství potravinového odpadu při produkci a zpracování masa 235
Vurm Radek Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Obruča Stanislav Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum 226
Pacasová Viktorie-Alexandra Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum 226
Poulíček Matěj Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum 226
Štětina Josef Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Biovodík - palivo budoucnosti aneb studium produkce vodíku pomocí Clostridium butyricum a Clostridium tyrobutyricum 226
Pluskal Jaroslav Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Indikátory odpadového hospodářství 105
Šomplák Radovan Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Indikátory odpadového hospodářství 105
Rudolf Pavel Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství CaviPlasma – velkoobjemová plazmová dekontaminační technika pro eliminaci sinic a dalších biologických kontaminantů 106
Nevrlý Vlastimír Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Plánování sběru a svozu komunálních odpadů 110
Šomplák Radovan Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství Plánování sběru a svozu komunálních odpadů 110
Brányik Tomáš Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s. Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Fous Karel Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s. & Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav biotechnologie Využití odpadní rostlinné biomasy k inhibici fytopatogenních mikromycet 102
Kořínek Robert Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v. v. i. Potravinové odpady – produkce, měření, vykazování 219
Vološinová Dagmar Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v. v. i. Potravinové odpady – produkce, měření, vykazování 219
Hořeňovský Radek Wasten, z.s. Gastroodpady a bioplasty: Perspektivní technologie k jejich využití 229
Kafková Valentína Združenie Energy 21, Leopoldov, Slovensko Komplexné spracovanie kávového odpadu na produkty s vyššou pridanou hodnotou 103